Retouren

Retourbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel hebt om een retourzending aan te vragen. Je kunt het pakketje binnen 14 dagen na ontvangst volledig gratis retourneren.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of het bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via support@meromode.com. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourformulier en instructies over hoe en waar je je pakket kunt terugsturen. Artikelen die zonder voorafgaande melding worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd.

Voor vragen over retourzendingen kun je altijd contact met ons opnemen via support@meromode.com.

 

Schade en problemen

Controleer je bestelling direct na ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en rechtzetten.

 

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), maatwerkproducten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt over je specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor artikelen in de uitverkoop of cadeaubonnen.

 

Ruilen

De snelste manier om te krijgen wat je wilt, is door het artikel dat je liever hebt te bestellen. Zodra de retourzending is geaccepteerd, word het bedrag van je eerste aankoop teruggestort.

 

Teruggave

We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en je laten weten of de teruggave is goedgekeurd of niet. Als deze is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de teruggave verwerkt en weergeeft.